Havo

Edzard Borneman

Inclusief

Welkom bij de online school- en eindexamentraining havo voor Biologie. In de video's behandelen wij alle 15 onderwerpen van dit vak die van belang zijn voor het jaar 2020 - 2021. De Biologie online examentraining wordt gegeven door onze ervaren docent Edzard, die jou met alle plezier meeneemt op reis door lichaam en natuur. Na de lessen van Edzard begrijp jij alles over DNA, het milieu en stofwisseling.

Probeer het vak

Probeer de demo van dit vak anders gerust even uit. We hebben twee lessen voor je opengezet om te bekijken. Veel plezier!

Vak inhoud

Uitklappen
Leerstof
Examens

Edzard Borneman

Edzard is een man met humor, met oog voor detail en slimme trucs. Biologie is een heel visueel vak, maar het is ook moeilijk om de visualisaties goed te begrijpen en daardoor kan het snel saai worden, terwijl biologie juist zo leuk en interessant kan zijn. Edzard gaat daarom extra diep in op ingewikkelde onderwerpen en helpt je met humor en ezelsbruggetjes om de stof goed te begrijpen. “Veel leerlingen hebben moeite met richting van DNA, Wat is nou de 3' kant en wat is de 5' kant? fosfaat of monosacharide? Dan zeg ik altijd je hebt de monosachadriede kant en de fosvijfkant. Dat kan iedereen onthouden.” Door Edzard zijn manier van lesgeven weet hij al velen jaren examenleerlingen te helpen aan een mooi cijfer voor biologie.

Vak Inhoud

• 16 Thema's