Vwo

Andjana Scheltinga

JoJoschool methode
Vwo 6
Leuk dat je Nederlands probeert! Hieronder zie je de onderwerpen die wij voor Nederlands hebben. Wil je graag toegang tot alle onderwerpen? Meld je dan aan via de onderstaande knop!
Maak je account aan

Methode Inhoud

• 6 Thema's
  • Veel aansluitende opgaven

Andjana Scheltinga
In een notendop

De manier waarop je les krijgt van Andjana, is niet helemaal zoals je het gewend bent. Andjana neemt haar leerlingen serieus en daarom geeft ze de voorkeur aan een taalkundige uitleg, die niet altijd in de (school)boeken te vinden is. Ze wil het niet van de daken schreeuwen, maar hoe leerlingen het vak Nederlands soms moeten leren, daar is geen touw aan vast te knopen. Het kan natuurlijk bijna niet anders, dat je als Nederlands-docent van lezen houdt. Laat het eindexamen van Nederlands nou juist een leestoets zijn. Naast leesvaardigheid, passeren ook alle andere vaardigheden die je als havo/vwo-leerling moet beheersen, de revue.