Wiskunde B

Probeer
Havo en vwo
Leuk dat je Wiskunde B probeert! Hieronder zie je de onderwerpen die wij voor Wiskunde B hebben. Wil je graag toegang tot alle onderwerpen? Meld je dan aan via de onderstaande knop!
Maak je account aan

Methode inhoud

Uitklappen
Leerstof
Examens

Sjoerd de Vries
In een notendop

Sjoerd leeft wiskunde. Hij heeft recent zijn master aan de Universiteit van Bonn in Duitsland afgerond en helpt nu leerlingen uit Nederland graag verder met moeilijke berekeningen en opgaven. Sjoerd vindt dat de schoonheid van het vak zit in dat het altijd klopt en logisch is. Het gevoel dat hij krijgt als hij een lastige berekening kloppend maakt, dat is waar hij voor gaat. Sjoerd vindt het ook enorm leuk om jou als leerling te helpen en je aan de hand van duidelijke uitleg en oefeningen leert om te gaan met alle opgaven die op je toetsen en examens voorbij komen. 1+1=2 dus waar wacht je nog op? Bekijk de lessen!