Probeer
Havo en vwo
Leuk dat je Engels probeert! Hieronder zie je de onderwerpen die wij voor Engels hebben. Wil je graag toegang tot alle onderwerpen? Meld je dan aan via de onderstaande knop!
Maak je account aan

Methode inhoud

Uitklappen
Leerstof
Examens

Arieke Veenstra
In een notendop

Zelfverzekerdheid is een belangrijk onderdeel als je een vreemde taal wilt beheersen. Fouten durven maken leidt tot een ‘feeling’ voor een vreemde taal. Daarom focust Arieke zich, naast de praktische stof, ook op de zelfverzekerdheid van leerlingen. Ook houdt Arieke ervan als haar leerlingen de Engelse grammatica kennen, foutloos brieven kunnen schrijven en gemakkelijk een leestekst kunnen ontrafelen. Arieke heeft hier in de loop der jaren slimme methodes voor bedacht, waar haar leerlingen Arieke meer dan dankbaar voor zijn. De leerlingen van Arieke gaan vol zelfvertrouwen en een goed gemiddelde het examen in.