Havo

Economie

JoJoschool methode
Havo 5
Leuk dat je Economie probeert! Hieronder zie je de onderwerpen die wij voor Economie hebben. Wil je graag toegang tot alle onderwerpen? Meld je dan aan via de onderstaande knop!
Maak je account aan

Methode inhoud

Uitklappen
Leerstof
Examens

Methode Inhoud

• 7 Thema's
  • Veel aansluitende opgaven

Yoram Jobse
In een notendop

Yoram is dé persoon die je bij de hand neemt en je alles leert over marktwerking, schaarste en het prisoners dilemma. Zelf heeft Yoram ervaring in het bedrijfsleven en deze ervaring helpt hem bij het uitleggen van de stof. In zijn vrije tijd volgt Yoram de economie op de voet en is hij altijd op de hoogte. Ook houdt hij ervan om op zijn motor te rijden en is hij vader van een pasgeboren baby. In het dagelijks leven staat Yoram als docent voor de klas en inspireert hij al zijn fysieke leerlingen om Economie een mooi vak te vinden en om goede cijfers te halen.