Vwo

• Veel aansluitende opgaven

Bart Wouters
In een notendop

Met een enthousiaste kijk op de lesstof, zorgt Bart ervoor dat zijn leerlingen de stof sneller begrijpen en deze stof beter kunnen toepassen op toetsen en examens. Leerlingen vinden het enthousiasme van Bart erg fijn en meestal gaat het vak aardrijkskunde ze dan ook makkelijk af. Met enthousiasme legt Bart dus alles uit over globalisering, culturen, platentektoniek, windstromen en nog veel meer. Door de ervaring die hij heeft weet Bart precies waar hij bij zijn uitleg de accenten op moet leggen, zodat je als leerling weet welke onderwerpen extra belangrijk zijn. Daardoor gaan leerlingen straks fluitend naar hun toetsen en examens. “Ik wil ervoor zorgen dat jij alle examenstof voor de volle 100% begrijpt!”