Probeer online bijles gratis bij JoJoschool

Bekijk de video:

Zorgeloos je kennis bijspijkeren

Alles onder één dak

Video's

De beste online lessen

Alle onderwerpen die je moet kennen

Oefenmateriaal om de stof te beheersen

Individuele hulp via de bijleschat

Vmbo of onderbouw

Meld je hier aan om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen rondom het vmbo of de onderbouw.

JoJoschool vs Traditionele bijles

Waarom zou je voor JoJoschool kiezen en niet voor traditionele bijles? Nou JoJoschool is een online bijlesplatform en dat brengt veel voordelen met zich mee! 

Bijles

jojoschool-google-review
10.500+ leerlingen gingen je voor
Nu 14 dagen gratis proberen!

Bekend van onder andere

De ideale oplossing voor alle middelbare scholieren

Lees wat leerlingen over ons zeggen

Leerling van het Porteum
"Alles was duidelijk en snel"
Lees verder
Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar!! De uitleg van alle vakken die ik volgde was echt geweldig. Alles werd duidelijk uitgelegd en sloot ook goed aan bij mijn eigen boek. Er werd ook echt met plezier uitgelegd wat ik ook erg kon waarderen. Ik betwijfel of ik het zonder JoJoschool wel zou hebben gehaald. En met name Jorik PIjnacker van bedrijfseconomie, ik heb gelachen tijdens jouw filmpjes en ik denk niet dat ik zonder jou een voldoende zou hebben gehaald! Ook de lessen van Bart Wouters (ak) waren echt super.
Lorena Strikkers
"Hoog rendement met leren"
Lees verder
Ik gebruik nu het biologie pakket, het werkt ontzettend goed, is heel overzichtelijk en behandelt alles. Hoog rendement met leren, geen langdradige verhalen, maar ook niet moeilijk. Houdt ook automatisch bij hoe ver je bent. Zou alleen wel leuk zijn als er ooit een functie komt om de uitleg video's sneller af te spelen. Ik raad aan om met JoJoschool alle stof te herhalen voor je examen, dan kom je er vanzelf achter welke onderwerpen je nog niet helemaal liggen. Werkt voor mij echt helemaal top!
Jonas Schmidt
"zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn."
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Britt Albers
"Super fijne, handige filmpjes"
Lees verder
Super fijne, handige filmpjes! Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd!
Redouane Laouikili
"Jojoschool heeft me vertrouwen gegeven"
Lees verder
Jojoschool heeft mij super geholpen met mij examens! ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. Jojoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.
Pleun de Haan
"Dankzij JoJoschool heb ik een 7,1!"
Lees verder
Ik heb JoJoschool gebruikt voor wiskunde B. Dit was m'n eerste toets voor wiskunde B en JoJoschool heeft mij daar erg bij geholpen. In de filmpjes wordt de stof duidelijk uitgelegd en worden er ook goede voorbeelden gegeven. Als je het filmpje hebt bekeken kan je onder het filmpje oefenopgaven maken, wat ook erg goed heeft geholpen. Dankzij JoJoschool heb ik een 7,1!
Robin V.
"JoJoschool is een heel goed hulpmiddel"
Lees verder
JoJoschool is een heel goed hulpmiddel voor als bij een vak een bepaald onderwerp niet snapt en er nog extra uitleg bij wil. Er word hele goede uitleg gegeven doormiddel van de filmpjes en de docenten die alles uitleggen, leggen alles duidelijk uit. Als je in je examenjaar zit raad ik jojoschool zeker aan en ook als je nog in 4 havo zit raadt ik het zeker aan
Previous
Next

Inschrijven

Direct aan de slag met makkelijker leren

Waarom JoJoschool?

Langer op school blijven of de deur uit voor bijles? Dat wil toch niemand. Op JoJoschool kijk je kwalitatieve uitlegvideo’s en maak je oefenopgaven waar je wilt en het maakt niet uit op welk tijdstip!

Maar een filmpje op YouTube is ook goed, toch?

Leren via filmpjes op YouTube is een goede manier om je kennis bij te spijkeren. De grote voordelen van JoJoschool zijn dat je onder de filmpjes direct aan de slag kan met oefenopgaven. Ook zit er een duidelijke structuur door het platform heen wat ervoor zorgt dat je een goed overzicht hebt van alle onderwerpen.  Het maakt niet uit of je nou scheikunde of geschiedenis volgt, de structuur is hetzelfde en dus weet je wat je kunt verwachten! 

 

Oh ja, als er een onderwerp toch nog niet helemaal duidelijk is, dan krijg je binnen enkele minuten op je gestelde vragen in onze chat!

Uitproberen?

Om erachter te komen of JoJoschool iets voor je is, kun je het twee weken gratis proberen. Hiervoor maak je je account aan, kies je de vakken die je wil volgen en betaal je 1 cent ter verificatie van het rekeningnummer!

>