Probeer JoJoschool gratis

Leer 2 weken gratis met JoJoschool en laat je docenten versteld staan!

Wat is JoJoschool?

Op JoJoschool kijk je kwalitatieve uitlegvideo’s en maak je oefenopgaven die zijn ontwikkeld door bevoegde docenten. In de video’s worden alle onderwerpen behandeld die in de syllabus staan. Zo spijker je efficiënt je kennis bij en ben je straks elke toets de baas!

Uitlegvideo’s

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

JoJoschool vs Traditionele bijles

Waarom zou je voor JoJoschool kiezen en niet voor traditionele bijles? Nou JoJoschool is een online bijlesplatform en dat brengt veel voordelen met zich mee! 

Waarom JoJoschool?

Langer op school blijven of de deur uit voor bijles? Dat wil toch niemand. Op JoJoschool kijk je kwalitatieve uitlegvideo’s en maak je oefenopgaven waar je wilt en het maakt niet uit op welk tijdstip!

Maar een filmpje op YouTube is ook goed, toch?

Leren via filmpjes op YouTube is een goede manier om je kennis bij te spijkeren. De grote voordelen van JoJoschool zijn dat je onder de filmpjes direct aan de slag kan met oefenopgaven. Ook zit er een duidelijke structuur door het platform heen wat ervoor zorgt dat je een goed overzicht hebt van alle onderwerpen.  Het maakt niet uit of je nou scheikunde of geschiedenis volgt, de structuur is hetzelfde en dus weet je wat je kunt verwachten! 

Oh ja, als er een onderwerp toch nog niet helemaal duidelijk is, dan krijg je binnen enkele minuten op je gestelde vragen in onze chat!

Uitproberen?

Om erachter te komen of JoJoschool iets voor je is, kun je het twee weken gratis proberen. Hiervoor maak je je account aan, kies je de vakken die je wil volgen en betaal je 1 cent ter verificatie van het rekeningnummer!