Snel betere
cijfers halen
voor al je toetsen
en examens

Snel betere cijfers halen voor al je toetsen en examens

Korte uitlegvideo’s en oefenopgaven die ervoor zorgen dat jij betere resultaten haalt zonder eindeloos te hoeven leren!

Bekend van onder andere

jojoschool-google-review
10.500+ leerlingen gingen je voor
Nu 14 dagen gratis proberen!

Zorgeloos je kennis bijspijkeren

Alles onder één dak

Video's

Uitlegvideo's

begrijpen

Je leert beter door te zien en horen! Wist je dat je 80% van wat je leest snel weer vergeet? De uitlegvideo’s van JoJoschool zijn erop gericht om de stof te onthouden. Alle onderwerpen die je voor de middelbare school moet kennen, worden behandeld.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenopgaven met uitleg. Door de vragen te maken ga je de stof pas echt begrijpen en ben je elke toets de baas!

Chatten

bespreken

Kom je er tijdens het leren niet uit? Geen zorgen. Onze coaches zitten voor je klaar om inhoudelijke vragen die je over de stof hebt te beantwoorden. Eenvoudig word je gekoppeld en kun je alle vragen die je hebt stellen. Zo kom je er altijd snel uit!

Je nieuwe klaslokaal

"Meneer, kunt u dat nog eens herhalen?" - is verleden tijd

Beoordelingen

Wat leerlingen zeggen

“Alles was duidelijk en snel”
Goede docent. Inhoud van het vak was ook goed, ik had het idee dat dit goed klopte met de syllabus. Fijn ook dat je de docent groter en kleiner kan maken en fijn dat er oefenopgaven zijn.
Joris
“Ik vond het erg fijn werken”
Ik vond werken met JoJoschool erg fijn. De vakken staan overzichtelijk op de site en de vakken zijn opgedeeld in onderwerpen. Per onderwerp zijn er filmpjes en opgaven waardoor het heel fijn werkt en je gemakkelijk kunt kiezen wat je wel en niet volgt. Echt een aanrader dus!
Britt
“Het heeft mij super geholpen met mijn examens!”
JoJoschool heeft mij super geholpen met mijn examens! Ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. JoJoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.
Yousef

Aanmelden

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op vragen die veel worden gesteld. Kom je er niet helemaal uit? Bel ons op 015 – 20 24 500 of laat het ons weten via [email protected].

Op JoJoschool kunnen middelbare scholieren uitlegvideo’s kijken die de stof uitleggen. Een grote toevoeging zijn de oefenopgaven die je helpen de stof beter te begrijpen en je voorbereiden op lastige toetsvragen. Je kunt JoJoschool gebruiken om je kennis bij te spijkeren, de stof beter te begrijpen, lessen inhalen en om je goed voor te bereiden op je toets. In het kort is JoJoschool je ideale bijlesdocent, in de vorm van een digitaal platform.

De lessen die je op JoJoschool kunt vinden zijn allemaal gemaakt door bevoegde docenten. Deze docenten staan zelf voor de klas en weten uit ervaring welke onderwerpen de meeste leerlingen lastig vinden. Daar focussen zij zich extra op. Ieder vak wordt gegeven door een topdocent!

Je mag JoJoschool twee weken gratis uitproberen. Als het je niet bevalt kun je ons gemakkelijk stop zetten, al hopen we natuurlijk dat je voor altijd blijft leren via JoJoschool!

JoJoschool is er op dit moment voor bovenbouw havo en vwo. Vanaf januari bieden wij ook de onderbouw en het vmbo aan!

Beantwoord je de volgende vragen vooral met ‘ja’? Dan is JoJoschool zeker iets voor jou!

 • Ben je een middelbare scholier of ouder van een middelbare scholier?
 • Doe je vmbo-t, havo, vwo of gymnasium?
 • Heb je moeite met een bepaald vak op school?
 • Zit je vaak in tijdnood met schoolwerk?
 • Heb je vaak stress door school?
 • Zou je graag met meer structuur willen leren?
 • Zou je graag sneller en beter willen leren?
 • Wil je de stof op school graag beter begrijpen?
 • Kun je soms moeilijk opletten tijdens de les?
 • Vind je dat bijles duur is?

Beantwoord je de volgende vragen vooral met ‘nee’? Dan is JoJoschool zeker iets voor jou!

 • Vind je het fijn om de deur uit te gaan of langer op school te blijven om bijles te volgen?
 • Maak je vaak aantekeningen tijdens de les?
 • Begin je vaak ruim op tijd voor het leren van een toets?

Het vakkenpakket verschilt per niveau en per leerjaar, om te bekijken welke vakken wij voor jouw niveau aanbieden ga je bovenin je scherm naar ‘Bekijk Vakken’.

De inhoud van JoJoschool is gebaseerd op de syllabus voor de bovenbouw en de SLO leerdoelen kaart voor de onderbouw. Dit zijn documenten waar methodes naar kijken bij het ontwikkelen en dus sluit JoJoschool automatisch goed aan op de meest gebruikte methodes.

>