Homepage – old

Online training voor je toetsen en examens

Wij zijn er voor jou! Met online lessen, gegeven door onze docenten,  helpen we je om beter te scoren op je toetsen en examens. JoJoschool staat voor je klaar.

Video's

begrijpen

In korte en duidelijke video’s leggen onze docenten de stof helder uit. Alle onderwerpen die je tegen kunt komen op toetsen en examens, worden helder uitgelegd! Zo kom je nooit meer voor een verrassing te staan tijdens een proefwerk.

Oefenopgaven

beheersen

Om een onderwerp echt te begrijpen, moet je er actief over denken. Om dit te stimuleren staan er onder de video’s zo veel mogelijk oefenvragen met uitleg! Door de vragen te maken ga je het onderwerp pas echt begrijpen.

Directe chat

bespreken

Op JoJoschool sta je direct in contact met docenten en medeleerlingen. Begrijp je een onderwerp niet helemaal? Geen paniek! Stel je vraag en krijg snel antwoord. Door die interactie onthoud je de stof nog beter!

100% Slagingsgarantie

Wij garanderen dat JoJoschool de juiste keuze is. We beloven dat je slaagt. Lukt dat toch niet? Dan krijg je netjes je geld terug.

Jouw nieuwe docenten

Iedereen heeft wel een fantastische docent waar je graag naar luistert. Een die met passie over een vak vertelt. Op JoJoschool vallen alle docenten in deze categorie. Speciaal voor jou hebben we met zorg de beste en leukste docenten uit het hele land geselecteerd.

Zo leert Bas je om nooit meer een berekening fout te doen, Margriet laat zien hoe verschillende krachten werken, met Edzard leer je alles over flora en fauna en met Samira wordt Frans een oeufje.

Het leerplatform

Hier zie je hoe de leeromgeving werkt. Om het zo persoonlijk mogelijk te maken is de docent áltijd in beeld!

Hieronder zie je hoe de leeromgeving werkt. Om het zo persoonlijk mogelijk te maken is de docent áltijd in beeld.

Oefenen

Onder elke video kun je één of meerdere oefenopgaven vinden. Door deze te maken blijft de stof een stuk beter hangen en bereid je jezelf het beste voor op toetsen en examens!

Onze vakken

Voor de onderstaande vakken bieden wij jou alle hulp die je nodig hebt om goede cijfers te halen!

Onze pakketten

Eén vak

109 109 per vak
  • Keuze uit één examenvak

Drie vakken

249 €83 per vak
  • Keuze uit drie examenvakken

Gehele pakket

299 vanaf €25 per vak
  • Alle examenvakken
Meest gekozen

Altijd en overal

Altijd en overal de beste lessen kunnen volgen. Scholen dicht? Geen probleem!

Oefening baart kunst

Met duizenden oefenvragen, zul je nooit meer voor verrassingen komen te staan op toetsen en examens!

Help en wordt geholpen

Kom je er even niet uit? Met onze handige chatfunctie stel je vragen aan je medeleerlingen en word je geholpen!

Maximale efficiëntie

Onze uitlegvideo’s zijn super helder en efficiënt, zo leer je sneller en beter!

Zo leuk kunnen lessen zijn

Video afspelen

Edzard