De laatste loodjes
wegen het lichtst!

JoJoschool stelt zijn leerplatform gratis beschikbaar voor alle scholen en leerlingen, zonder haken of ogen!

Alle leerlingen van uw school zonder kosten aanmelden? Klik op de knop hieronder.

Deze scholen doen al mee

De stappen die we met uw school graag doorlopen

1

Een verwerkersovereenkomst aangaan en gegevens uitwisselen

2

De leerlingen attenderen en motiveren

3

Het terugkoppelen van gebruikersdata van de leerlingen

4

Zoveel mogelijk leerlingen blij maken

23

scholen

23

leerlingen

Doen al mee aan deze actie!

Wat is JoJoschool?

De digitale ondersteuning van JoJoschool biedt:

Video's
Korte en duidelijke video’s waarin onze bevoegde docenten de stof helder uitleggen. De uitlegvideo’s zijn overzichtelijk en bieden leerlingen de structuur die zij in deze tijd nodig hebben. Zo kunnen ze de video’s gebruiken om de stof beter te begrijpen en te herhalen om met een zelfverzekerd gevoel naar de toetsen/examens te gaan.
Oefenopgaven
Om een onderwerp écht te begrijpen, moet je er actief over nadenken. Een bewezen manier om dit te stimuleren, is het maken van oefenopgaven. Direct onder de uitlegvideo’s zijn deze oefenopdrachten te vinden, waar leerlingen gelijk na het kijken van de video mee aan de slag kunnen. De vragen sluiten aan op de stof van de les en helpen de leerlingen de stof te begrijpen.
Chatten met vakmeesters
Voor sommige leerlingen is het heel fijn om de stof nog eens direct uitgelegd te krijgen. Daarom faciliteren wij ook een livechat, waar leerlingen met vragen over de stof terecht kunnen. Leerlingen worden via deze livechat gekoppeld aan vakmeesters (HBO- of WO-studenten) die de leerlingen verder op weg helpen. Deze chat zit niet inbegrepen bij deze actie. Leerlingen kunnen zelf beslissen om hier wel/geen gebruik van te maken.

Waarom leerlingen dol zijn op JoJoschool

Leerling van het Porteum
"Alles was duidelijk en snel"
Lees verder
Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar!! De uitleg van alle vakken die ik volgde was echt geweldig. Alles werd duidelijk uitgelegd en sloot ook goed aan bij mijn eigen boek. Er werd ook echt met plezier uitgelegd wat ik ook erg kon waarderen. Ik betwijfel of ik het zonder JoJoschool wel zou hebben gehaald. En met name Jorik PIjnacker van bedrijfseconomie, ik heb gelachen tijdens jouw filmpjes en ik denk niet dat ik zonder jou een voldoende zou hebben gehaald! Ook de lessen van Bart Wouters (ak) waren echt super.
Lorena Strikkers
"Hoog rendement met leren"
Lees verder
Ik gebruik nu het biologie pakket, het werkt ontzettend goed, is heel overzichtelijk en behandelt alles. Hoog rendement met leren, geen langdradige verhalen, maar ook niet moeilijk. Houdt ook automatisch bij hoe ver je bent. Zou alleen wel leuk zijn als er ooit een functie komt om de uitleg video's sneller af te spelen. Ik raad aan om met JoJoschool alle stof te herhalen voor je examen, dan kom je er vanzelf achter welke onderwerpen je nog niet helemaal liggen. Werkt voor mij echt helemaal top!
Jonas Schmidt
"zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn."
Lees verder
jojo school is erg aan te raden. Voor elk vak zijn er goede video's die je goed helpen bij het leren even wat anders dan alleen maar in je boek te kijken. daarnaast staan er meteen oefeningen bij om te kijken of je het wel snapt. zelf vond ik de examen bespreek video's ook erg fijn.
Britt Albers
"Super fijne, handige filmpjes"
Lees verder
Super fijne, handige filmpjes! Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd!
Redouane Laouikili
"Jojoschool heeft me vertrouwen gegeven"
Lees verder
Jojoschool heeft mij super geholpen met mij examens! ik had super veel stress en wist niet zo goed hoe ik moest leren. Jojoschool heeft me vertrouwen gegeven in het examen! Korte maar krachtige filmpjes.
Pleun de Haan
"Dankzij JoJoschool heb ik een 7,1!"
Lees verder
Ik heb JoJoschool gebruikt voor wiskunde B. Dit was m'n eerste toets voor wiskunde B en JoJoschool heeft mij daar erg bij geholpen. In de filmpjes wordt de stof duidelijk uitgelegd en worden er ook goede voorbeelden gegeven. Als je het filmpje hebt bekeken kan je onder het filmpje oefenopgaven maken, wat ook erg goed heeft geholpen. Dankzij JoJoschool heb ik een 7,1!
Robin V.
"JoJoschool is een heel goed hulpmiddel"
Lees verder
JoJoschool is een heel goed hulpmiddel voor als bij een vak een bepaald onderwerp niet snapt en er nog extra uitleg bij wil. Er word hele goede uitleg gegeven doormiddel van de filmpjes en de docenten die alles uitleggen, leggen alles duidelijk uit. Als je in je examenjaar zit raad ik jojoschool zeker aan en ook als je nog in 4 havo zit raadt ik het zeker aan
Previous
Next

Geïnteresseerd?

Ik ben een...

Enthousiast? Laat het je collega's weten!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Onze missie is om zoveel mogelijk leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Het onderwijs kampt over het algemeen met kansenongelijkheid. Een belangrijke bestaansreden van ons platform is om die ongelijkheid te verkleinen. Ook stellen wij ons platform graag beschikbaar voor kritische gebruikers, die ons kunnen helpen met de verdere ontwikkeling van JoJoschool. Daarnaast zien wij dit ook als een mooie manier om scholen te leren kennen. Wij streven naar duurzame samenwerkingen met scholen op de lange termijn.

De kosteloze licenties zijn tot het eind van schooljaar 2021-2022 geldig. Vanaf het volgende schooljaar zijn de licenties dus niet meer te gebruiken tenzij anders afgesproken voor de zomervakantie.

We nemen de privacy van leerlingen erg serieus. De gegevens van leerlingen zullen nooit gedeeld worden met derde partijen tenzij dit wettelijk verplicht is. Verder zijn de gegevens goed opgeslagen in onze beveiligde systemen. Voor meer informatie omtrent de privacy kunt u terecht in onze privacyverklaring.

 

Scholen tekenen verder de Verwerkersovereenkomst zoals opgesteld door de PO-Raad, VO-raad, GEU, KBb-E en VDOD, verenigd in Edu-K.

Ja, dit kan zeker. Neem even contact met ons op door te bellen naar 015 – 20 24 500 of mailen naar [email protected] en dan maken we het in orde.

Er zijn echt geen adders. Wij hopen zoveel mogelijk leerlingen te ondersteunen en voor de leerlingen die het nodig hebben het verschil te maken. Voor andere leerlingen zijn wij een prettig alternatief om te leren. Stuur daarom een ondertekende versie van de verwerkersovereenkomst naar ons toe, dan zetten we de actie voor uw school in werking!

Uw leerlingen kunnen binnen een dag, na ons eerste contact, gebruikmaken van JoJoschool.

Liever zware of lichte loodjes?

U bent aan het einde gekomen van de actie-pagina. Hopelijk zet uw school de stap om alle leerlingen t/m het eind van dit schooljaar gratis toegang te geven tot JoJoschool. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is de verwerkersovereenkomst naar ons op te sturen. Druk op de knop hieronder om de verwerkersovereenkomst in uw mailbox te ontvangen.

>